M-18-03-00102 - Putsesteenweg 3: wegdek beton

Javascript is required to view this map.
Beschrijving van deze melding
Aard van de melding :
te herstellen weg/fietspad/trottoir
Datum melding :
05-03-2018
Correspondentienummer :
M-18-03-00102
Status :
Uitgevoerd
Ter hoogte van :
Putsesteenweg 3
Toelichting :
Vorig jaar werd in de Krankhoeflei over zo'n 300 meter tweesporenbeton aangelegd vanaf het kruispunt met de Oude Baan. Dit biedt een kwaliteitsvolle en comfortabele route voor fietsers, wandelaars en joggers, of toch voor even.
Helaas stopt het tweesporenbeton - toevallig of niet - net aan de oprit van de laatste woning. Dit is uiteraard prima voor de voertuigen naar de twee woningen op dit gedeelte van de Krankhoeflei. Voor de fietsers, wandelaars en joggers is het jammer dat niet het hele stuk is aangepakt.
Bovendien is recent op dit deel heel grove steenslag aangebracht om het wederkerend probleem van puttenvorming voorlopig te verhelpen. Hierdoor is het voor wandelaars en joggers (de Krankhoeflei ligt op een gemarkeerde jogroute) momenteel behoorlijk enkelbrekend geworden om er te wandelen of te lopen. Ook voor de gewone fietsers is het zeer moeilijk geworden hier een beetje vlot en comfortabel te fietsen.
Wanneer wordt het tweesporenbeton over het resterende deel aangelegd? Nu lijkt het alleen in functie van de bewoners (en vooral hun voertuigen) te zijn gebeurd.
Contactpersoon bij de gemeente
Dienst :
Technische dienst
Contactpersoon :
Rudy Rey
Telefoonnummer :
015 50 28 31
Email adres :

Nieuwe reactie toevoegen

Opvolging door uw gemeentebestuur

Update van 13/04/2018 - 12:19

Dit is een proefproject, en het was nooit de bedoeling om beton over het hele traject aan te leggen. De grove steenslag was een tijdelijke oplossing. Nu de vriesperiode ten einde is, zal er met fijner materiaal gewerkt worden, wat het beter zal maken voor voetgangers en fietsers.
Update werd gemaild naar burger.
Status gewijzigd naar 'Uitgevoerd'.

Update van 06/03/2018 - 12:15

Update werd gemaild naar burger.
Status gewijzigd naar 'In behandeling'.